Nieuws

Update coronavirus:

Zomeractiviteitenprogramma 2020 voor leden

Beste leden en ouders/verzorgers,

We zijn verheugd u te melden dat een aantal sportzalen, waaronder de Helmerhoekzaal en de gymzaal aan de dr. Coppesstraat, vrijgegeven zijn door Sportaal. Er heeft inmiddels een evaluatie van de panden en de aanwezige luchtventilatie plaatsgevonden. Beide locaties voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

Normaal gesproken worden er in de zomervakantie geen activiteiten gepland. Wij zijn ons er allen van bewust dat dit seizoen echter allesbehalve ‘normaal’ te noemen was. Om onze leden te bedanken voor hun loyaliteit in deze vreemde en soms moeilijke periode, hebben we besloten een deel van de uitgevallen lessen, waar mogelijk, tijdens de zomervakantie te compenseren door activiteiten te organiseren.

Het eerder aangekondigde zomeractiviteitenprogramma kan, nu er locaties beschikbaar zijn, worden opgestart. Naast de lessen in de eigen discipline, is het voor leden mogelijk om zich ook voor één andere les per week in te schrijven. (max 30 deelnemers per les) Altijd al eens willen gymmen/ freerunnen/ dansen? Nu kan het.

Klik hier om je aanmelden voor deelname zomeractiviteitenprogramma 2020 voor leden.

Protocol

Bij het weer opstarten van de trainingen in de zaal zijn we verplicht om ons te houden aan het aan het aangepaste verantwoord sporten protocol. Indien uw kinderen deelnemen aan de trainingen gaan wij er gemakshalve van uit dat u op de hoogte bent van het protocol en deze naleeft.
 
De belangrijkste regels uit dit protocol om in acht te nemen zijn:

  • Blijf thuis bij klachten (verkoudheid, hoesten en/of koorts);
  • Was handen voor en na de sportactiviteit;
  • Neem een eigen bidon en handdoek mee;
  • Ouders worden niet toegelaten in de sportaccommodatie. Dit geldt voor aanvang en na afloop van de training;
  • Breng u kinderen maximaal 10 minuten voor aanvang van de training. Eerder is de accommodatie niet geopend. Bij de ingang staat er een trainer om presentie op te nemen en uw kind te ontvangen;
  • Kom niet te laat. Bij aanvang training gaat de deur op slot en is er geen toegang meer mogelijk.

 Sporten is naast leuk ook erg gezond, dus schrijf je snel in! VOL = VOL
  
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur
G.V. Sportlust-Enschede
 
 
 

Update coronavirus:

Beste leden en ouders/verzorgers,

Afgelopen week ontvingen we tijdens de persconferentie het fantastische en langverwachte nieuws: Met ingang van 1 juli mogen de binnensportaccommodaties weer open. Als direct gevolg van dit besluit kan ook de gymsport weer binnen gaan trainen.

Zomerprogramma

In een eerdere brief is reeds aangekondigd dat het reguliere trainingsseizoen voor G.V. Sportlust-Enschede eindigt op 27 juni. De zomervakantie voor onze regio vangt dus feitelijk aan voor de landelijke openstelling van de binnensportaccommodaties.

We zijn momenteel met leiding en Sportaal aan het inventariseren welke mogelijkheden er zijn voor het opstellen van een zomeractiviteitenprogramma. Deze activiteiten zullen voor zowel leden als niet leden op inschrijving toegankelijk zijn. We verwachten hier uiterlijk volgende week uitsluitsel over te kunnen geven. Houd de website, social media kanalen en eventuele groepsapps in de gaten voor meer informatie en de mogelijkheid om uzelf of uw kind aan te melden voor een zomeractiviteit.

Protocol

Hoewel we ogenschijnlijk weer als vanouds naar binnen mogen om te sporten, zijn er nog steeds protocollen waar we ons als vereniging, sporters en ouders van sporters aan dienen te conformeren. We vragen nogmaals uw medewerking en begrip voor het feit dat we ons allen noodzakelijkerwijs aan deze protocollen dienen te houden. Het ‘Protocol verantwoord sporten’ van NOC*NSF zal uiterlijk morgen worden geüpdatet en kunt u hier vinden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur
G.V. Sportlust-Enschede
 
 
 

Update coronavirus:

Enschedese Gymnastiek Kampioenschappen 2020 geannuleerd

Gisteren is door het kabinet besloten alle bijeenkomsten en evenementen tenminste tot 1 juni 2020 te verbieden. Gezien de tijd tussen 1 juni en het EGK veel te kort is om alle kinderen de oefeningen te leren hebben wij in gezamenlijk overleg met de andere verenigingen besloten om het EGK 2020 te annuleren.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Het bestuur G.V. Sportlust-Enschede
 
 
 

Update coronavirus:

Gymzalen t/m ten minste 6 april gesloten

Op 15 maart heeft het RIVM de maatregelen om de Corona verspreiding onder controle te krijgen verder aangescherpt. Op haar beurt hebben NOC*NSF en de KNGU hun beleid en adviezen hierop aangepast. Het beleid van de KNGU kunt u hier inzien.

Alle door de KNGU georganiseerde evenementen en activiteiten komen tot ten minste 6 april in heel Nederland te vervallen. Dit betekent dat alle wedstrijden en scholingen die binnen dit tijdsbestek gepland staan worden geannuleerd.

Verhuurder van alle sportaccommodaties in Enschede, Sportaal, heeft het besluit moeten nemen om tot 6 april alle gymzalen te sluiten voor sporttrainingen. Wij zien ons hierdoor genoodzaakt, met directe ingang tot en met ten minste 6 april, de trainingen af te gelasten.

We verzoeken u onze social mediakanalen en onze website in de gaten te houden voor verdere updates.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Het bestuur G.V. Sportlust-Enschede
 
 
 

Update coronavirus:

Contributieverhoging opgeschort naar 1 april 2020

In de Algemene Ledenvergadering van 11 februari 2020 is ingestemd met contributieverhoging welke vanaf 1 maart 2020 zou worden doorgevoerd. Door het coronavirus heeft Sportaal besloten om tot en met ten minste 31 maart 2020 de gymzalen te sluiten. Door het sluiten van de gymzalen heeft het bestuur doen besluiten om de contributieverhoging in te laten gaan vanaf 1 april 2020.
 
 
 

Update coronavirus:

Sportaal sluit gymzalen voor sporttrainingen vanaf vrijdag 13 maart 2020

Vandaag heeft het RIVM de maatregelen om de Corona verspreiding onder controle te krijgen verder aangescherpt. Op haar beurt hebben NOC*NSF en de KNGU hun beleid en adviezen hierop aangepast. Het beleid van de KNGU kunt u hier inzien.

Alle door de KNGU georganiseerde evenementen en activiteiten komen tot ten minste 31 maart in heel Nederland te vervallen. Dit betekent dat alle wedstrijden en scholingen die binnen dit tijdsbestek gepland staan worden geannuleerd. De KNGU laat op een later tijdstip weten of en hoe deze ingehaald gaan worden.

Sportlust heeft het advies om tevens de trainingen op te schorten uiterst serieus in overweging genomen. Verhuurder van alle sportaccommodaties in Enschede, Sportaal, heeft besloten om tot 31 maart alle gymzalen te sluiten voor sporttrainingen. Hoewel het bestuur momenteel niet overtuigd is van de noodzaak, zien wij ons hierdoor verplicht, met ingang van morgen tot en met ten minste 31 maart, de trainingen af te gelasten.

We verzoeken u onze social mediakanalen en onze website in de gaten te houden voor verdere updates.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Het bestuur G.V. Sportlust-Enschede
 
 
 

Enschedese

Gymnastiek

Kampioenschappen

 

Beste turnster of turner en ouders/verzorgers,

Op zaterdag 20 juni aanstaande organiseren alle 7 turnverenigingen uit Enschede voor de 10e keer weer de Enschedese Gymnastiek Kampioenschappen. Op deze dag kunnen alle jongens en meisjes uit Enschede, die geboren zijn in 2014 of eerder, het tegen elkaar opnemen. Als jij dit jaar dus 6 jaar wordt of ouder bent, mag je mee doen.

Er zijn verschillende leeftijdscategorieën en niveaus, zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen.

Het belooft een leuke dag te worden! De wedstrijd zal plaatsvinden in de Diekmanhal. Een grote zaal met veel ruimte voor publiek. Neem dus al je fans mee deze dag! Om deze dag mogelijk te maken, vragen we van iedereen die komt kijken op deze dag en 12 jaar of ouder is een entreeprijs van € 2,00.

Wat?                    Enschedese Gymnastiek Kampioenschappen

Waar?                  Diekmanhal, aan de J.J. van Deinselaan 22 te Enschede

Wanneer?          Zaterdag 20 juni 2020

Voor wie?           Alle jongens en meisjes geboren in 2014 of eerder

Kleding?              Deelnemers dragen het verenigingspakje- of tenue

Deelname aan de Enschedese Gymnastiek Kampioenschappen kost € 2,00 p.p. Dit bedrag wordt door de vereniging betaald. Dus deelname is voor jullie gratis!

Omdat er natuurlijk niets leuker is dan de geleerde oefeningen te laten zien op een wedstrijd wil jij natuurlijk meedoen! Hiervoor hoef jij je alleen nog maar op te geven. Dat doe je door onderstaand strookje in te vullen en in te leveren bij de leiding van je groep. Doe dit wel uiterlijk vóór 30 april, inschrijvingen na deze datum kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Wanneer alle inschrijvingen zijn verwerkt, krijg je zo snel mogelijk te horen hoe laat jouw wedstrijd is.

Hopelijk zien we jullie allemaal op zaterdag 20 juni in de Diekmanhal!

 Met sportieve groet,

Alle turnverenigingen uit Enschede

Verplaatsing 100-jarig jubileumshow G.V. Sportlust

 

Beste leden, ouders/ verzorgers & sponsoren,

Het is u vast niet ontgaan dat ook Nederland momenteel in de ban van het coronavirus is. Door de
onzekerheid die de snelle verspreiding van het virus met zich meebrengt, zien wij ons genoodzaakt
om de jubileumshow, welke gepland stond op 25 april a.s., te verplaatsen.

Na overleg binnen het bestuur zijn we tot een unaniem besluit gekomen dat we de potentiële
gezondheidsrisico’s bij voortgang, en de financiële risico’s bij latere annulering, niet kunnen riskeren.
We hopen dat u begrip heeft voor dit besluit.

Omdat we het 100-jarig jubileum graag met u op een ander tijdstip willen vieren, hebben we besloten
deze (onder voorbehoud) te verplaatsen naar 5 september. Zo hopen we alle verenigingsleden, die
inmiddels al druk met de voorbereidingen bezig zijn, alsmede de bezoekers alsnog deze
onvergetelijke show te bezorgen.

Voor diegene die een mail hebben gekregen inzake extra oefenmomenten, deze komen te vervallen.
Nieuwe instructies volgen zo spoedig mogelijk. Onze excuses voor het ongemak!

U wordt te zijner tijd verder geïnformeerd over de voortgang en de definitieve planning.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Eelco Wellinga

Secretaris G.V. Sportlust-Enschede

mailto: eelco.w@sportlust-enschede.nl

 

Algemene Ledenvergadering 2020

Op dinsdag 11 februari 2020 om 20.00 uur vindt de Algemene Ledenvergadering weer plaats.
In tegenstelling tot andere jaren wordt het dit jaar in het gebouw van Symbol, Palatijn 14 te Enschede georganiseerd.

Hierbij de agenda voor de ALV 2020.

Agenda Algemene Ledenvergadering 2020 G.V. Sportlust-Enschede

 
 
 

Inleveren boekjes Grote Clubactie

Deze week moeten alle boekjes van de grote clubactie ingeleverd zijn!
Nog even je best doen en dan zo snel mogelijk inleveren.
Iedereen bedankt voor de inzet!

 

 
 
 
 
 
 

Sinterklaasfeest

Op zaterdag 23 november komen Sint en zijn Pieten weer bij G.V. Sportlust-Enschede, in gymzaal van de Helmerhoek.

Het sinterklaasfeest begint om 11:30 uur en eindigt om 13:15 uur. Wil jij bij dit grote feest zijn en ben je tussen de 4 en 8 jaar oud?

Meld je dan nu aan!!!

Aanmelden vóór 1 november !!!

(aanmelden verplicht)

Dinsdag 8 oktober GEEN gymlessen ´t Stroink

In verband met verbouwingen in gymzaal ´t Stroink kunnen de gymlessen op dinsdag 8 oktober 2019 op 't Stroink niet doorgaan.

Excuses voor het ongemak.

 
Mitchel Ganeshi
Clustercoördinator recreatie gym
 
 
 

 

 

 

 

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. G.V. Sportlust/Enschede doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
Ons doel dit jaar is activiteiten voor onze leden te kunnen organiseren bv; het kamp van 11-13 september 2020, peuter en kleuter uitje en einde seizoen activiteit.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen
met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

Verkoopboekje: Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners.
De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven.
Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak
voor ‘Eenmalige Machtiging’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.

Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat.
Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging kopen. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,-
bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot
geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Aan wie mag je verkopen? Je mag de loten verkopen aan
wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.
Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer vóór 1 november 2019. De trainer zorgt ervoor dat het verder in orde komt.
Wil je meer verkopen? de trainer kan jou een nieuw boekje geven.

Verkoop 20 loten en ontvang van je trainer een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2 e artikel gratis op masita.com!
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van je trainer een gratis entreekaart voor
Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*. Ook kun je een 2 e artikel gratis bestellen bij masita.com.

*Geldig bij Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon.
Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans!
De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

Verkoop samen loten
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor G.V. Sportlust-Enschede.
Om kans te maken op een van de teamprijzen kijk je vanaf 14 september op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties en schrijf je je team in voor een van de verkoopwedstrijden!

Clinics van topsporters!
Ook dit jaar zijn er diverse sportclinics te winnen! Van voetbal tot turnen, en van korfbal tot en met hockey. Vanaf 14 september vind je een volledig overzicht op
clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties.

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt.
Ons doel van de Grote Clubactie in 2019 is het kamp en einde seizoen uitje.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!
 
 
Met vriendelijke groet,
Saskia Smit
Bestuur en trainers G.V. Sportlust-Enschede
 
 
 

GEZOCHT: Dansdocent!!

 
 
 
 

Extra kaartverkoop dansshow

Aanstaande zondag 23 juni wordt tijdens de gymzaal repetitie een extra mogelijkheid geboden om kaarten te kopen voor Klaverblad peuter- & kleuter dansshow 2019 en Klaverblad grote dansshow 2019.

Deze extra kaartverkoop zal in de gymzaal op de Helmerhoek tussen 12.00 en 13.00 uur plaatsvinden. 

Prijzen per kaart
€ 2,50  peuter- & kleuter dansshow 
€ 3,50  grote dansshow

Op locatie kan contant of met PIN worden betaald!


 
 
 

Prijzen per kaart
€ 2,50  peuter- & kleuter dansshow 
€ 3,50  grote dansshow

Op locatie kan contant of met PIN worden betaald!

29 juni peuter- & kleuteruitje

Op zaterdag 29 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse peuter- en kleuteruitje.
Tijdens dit uitje mogen alle peuters en kleuters van 09:00 tot 11:00 uur komen spelen bij Ballorig  aan de J.J. van Deinselaan 30.
De kosten voor het uitje bedragen € 2,50. Het bedrag kan op de dag zelf contant of via pin betaald worden. Vanwege het uitje komen alle 
reguliere peuter- en kleuterlessen deze ochtend te vervallen.

 
 

Donderdag 30 mei 2019 geen lessen

In verband met Hemelvaartsdag gaan de lessen op donderdag 30 mei niet door!

Vrijdag en zaterdag zijn de lessen onveranderd en gaan dus gewoon door!
 
 
 

KAMP 2019

Leuk dat je mee gaat op kamp! Op 17 mei is het dan zover om 19.00 uur verwachten we je op de kamplocatie;

De Haverkamp
Vierblokkenweg 5
7255 MZ Hengelo GLD.
 

Zondag 19 mei ophalen om 13.00 uur.
 

Deze zaken graag meenemen!

Dekbed met overtrek of slaapzak
Kussensloop
Hoeslaken voor matras
Zaklamp
Kleding die vies mag worden
Sportkleding
Kleding voor de disco
Kleding voor bonte avond- denk na welke act je wilt doen en neem eventuele attributen mee hiervoor
Dichte schoenen voor in het bos
Toilet artikelen
Vergeet geen pyjama en knuffel mee te nemen (vaders en moeders mogen niet blijven😊)

 
Deze zaken liever thuis laten;
Snoep, chips en drankjes; deze hebben we in overvloed ingekocht

Telefoons en eventuele andere waardevolle spullen zoals geld en sieraden (mochten deze kwijt raken of kapot gaan dan is dit geheel voor eigen rekening)

Mochten er vragen zijn; 06-23623800 Saskia Smit
 

Vriendelijke groet,
Kampcommissie en bestuur
 
 
 

Lessen 17 & 18 mei 2019 vervallen

Aanstaande vrijdag en zaterdag, 17 & 18 mei, vervallen alle lessen ivm ons jaarlijkse kamp.
Dit geldt voor alle locaties en alle afdelingen en lessen.
Onze excuses voor het ongemak.
 
 
 

Geen lessen in meivakantie (23 april t/m 5 mei)

In de meivakantie (23 april t/m 5 mei) zijn er geen lessen.
Maandag 6 mei 2019 starten de lessen weer.

Fijne vakantie allemaal.
 
 
 

Enschedese Gymnastiek Kampioenschappen

Beste turn(st)er en ouders/verzorgers,

Op zaterdag 22 juni aanstaande organiseren alle 7 turnverenigingen uit Enschede voor de 9e keer weer de Enschedese Gymnastiek Kampioenschappen. Op deze dag kunnen alle jongens en meisjes uit Enschede, die geboren zijn in 2013 of eerder, het tegen elkaar opnemen. Als jij dit jaar dus 6 jaar wordt of ouder bent, dan mag je mee doen. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën en niveaus, zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen.
 
Het belooft een leuke dag te worden! De wedstrijd zal plaatsvinden in de Diekmanhal. Een grote zaal met veel ruimte voor publiek. Neem dus al je fans mee deze dag! Om deze dag mogelijk te maken, vragen we van iedereen die komt kijken op deze dag en 12 jaar of ouder is een entreeprijs van € 2,00.

Wat?                    Enschedese Gymnastiek Kampioenschappen

Waar?                  Diekmanhal, J.J. van Deinselaan 22 te Enschede

Wanneer?          zaterdag 22 juni 2019

Voor wie?           Alle jongens en meisjes geboren in 2013 of eerder

Kleding?              Deelnemers dragen het verenigingspakje- of tenue

Deelname aan de Enschedese Gymnastiek Kampioenschappen is gratis!

Omdat er natuurlijk niets leuker is dan de geleerde oefeningen te laten zien op een wedstrijd wil jij natuurlijk meedoen! Hiervoor hoef jij je alleen nog maar op te geven. Dat doe je door onderstaand strookje in te vullen en in te leveren bij de leiding van je groep. Doe dit wel uiterlijk vóór 15 mei, inschrijvingen na deze datum kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Wanneer alle inschrijvingen zijn verwerkt, krijg je zo snel mogelijk te horen hoe laat jouw wedstrijd is.
 
Hopelijk zien we jullie allemaal op zaterdag 22 juni in de Diekmanhal!

 

Met sportieve groet,

Alle turnverenigingen uit Enschede

Prijzen per kaart
€ 2,50  peuter- & kleuter dansshow 
€ 3,50  grote dansshow

Op locatie kan contant of met PIN worden betaald!

FREERUNNING JAM & SPEED COMPETITION 2019 UITGESTELD

De Freerunning Jam & Speed Competition 2019 van zaterdag 20 april 2019 kan helaas niet doorgaan.
Momenteel wordt naar een nieuwe datum gezocht om alsnog het evenement te laten plaatsvinden.
Zodra deze datum bekend is wordt dit via onze social media kanalen gecommuniceerd.

Commissie Freerunning
 
 
 

Freerunning jam & speed competition 2019

Freerunning jam & speed competition 2019

Wanneer: Zaterdag 20 april 2019
Hoe laat: 13.00 tot 17.00 uur
Waar: Gymzaal 't Zwering

Wil je meedoen aan onze freerunning evenement? Meld je aan vóór 17 april a.s. 

De entree bedraagt € 2,50 pp. voor leden. Ben je geen lid bij ons? Dan betaal je € 5,00 pp.

Wil je komen kijken? Dat kan! Je betaalt € 1,50 pp. incl. koffie/thee.

flyer freerun jam & speed competition 2019

Klaverblad Clubkampioenschappen 2019

Datum:   Zondag 12 mei 2019

Doe je mee aan onze gezellige clubkampioenschappen?
 
Geef je dan op vóór 5 april a.s.

Aanmelden gaat eenvoudig via Aanmelden Klaverblad Clubkampioenschappen.
Na deze datum zal inschrijving niet meer mogelijk zijn.
De deelname is gratis en alle deelnemers zullen een leuke verrassing ontvangen van onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen!
 
Kledingvoorschriften:
 
Recreanten:
Meisjes: blauwe “G.V. Sportlust-Enschede” turnpakje (verkrijgbaar via Bestellen turnpakje)
Jongens: blauwe sportbroekje en het witte “G.V. Sportlust-Enschede” shirt  (te koop bij Sporthuis ’t Hoen, Kuipersdijk 23, Enschede).
 
Turnselecties:
Meisjes en jongens dragen de officiële wedstrijdkleding.
 
Zodra de wedstrijdindeling bekend is, volgt alle benodigde informatie van de wedstrijden, zoals de aanvangstijden.
Houd hiervoor onze website www.sportlust-enschede.nl en onze facebookpagina (gv_sportlust) in de gaten.

De entree is gratis voor kinderen t/m 16 jaar, voor volwassenen bedraagt deze € 2,50 p.p.
 
Graag allemaal tot 12 mei 2019!
Dan maken we er met z’n allen een gezellige en sportieve dag van!

Notulen ALV 2019

Kamp 2019 (INSCHRIJVING GESLOTEN!!!)

Voor wie? Voor alle jongens en meisjes vanaf 6 t/m 12 jaar*, die lid zijn van G.V. Sportlust-Enschede. *De 6- en 7-jarigen zijn van harte welkom op zaterdag van 10.00 uur tot ongeveer 21.30 uur.

Vanaf 8-jarigen mag je kiezen; het gehele weekend blijven of alleen de zaterdag komen.
 
Wanneer: vrijdag 17 t/m zondag 19 mei 2019
 
Waar: kampeerboerderij De Haverkamp;  Vierblokkenweg 3  in Hengelo Gelderland (www.dehaverkamp.nl)
 
Vervoer: wij vragen ouders de kinderen op vrijdag 17 mei om 19.00 uur bij de kampeerboerderij af te zetten en zondag 19 mei om 13.00 uur op te halen. Indien u niet in de gelegenheid bent om uw kind zelf te brengen en/of te halen, dan dient u dit onderling met andere leden te regelen.
 
Aanmelden: via onze website www.sportlust-enschede.nl (tab nieuws)
 
Kosten: de kosten voor het hele weekend zijn € 50,- per kind. Dit is incl. reisverzekering, eten/drinken en overnachtingen. Dit bedrag dient u te voldoen bij aanmelding vóór 15 april 2019. De eigen bijdrage voor de leden, die alleen op zaterdag komen, bedraagt € 15,- Dit dient ook vóór 15 april 2019 binnen te zijn op de rekening.
Het bedrag kunt u overmaken op onze bankrekening NL85INGB0007563132 t.n.v.  G.V. Sportlust-Enschede.
 
Wilt u bij betaling in de omschrijving de volledige naam van uw kind(eren), naam train(st)er en o.v.v. Kamp 2019 vermelden?
 
Let op: Er kunnen maximaal 100 leden mee op kamp. Zit het kamp vol, dan kom je op een wachtlijst. Ook voor de zaterdag zal er een maximum aantal deelnemers gelden. Wij zullen een bevestiging van deelname aan het kamp sturen en uiteraard is deze definitief nadat de eigen bijdrage is ontvangen.

We zien jullie graag op het kamp!
 
 
Sportieve groet,

Activiteiten Commissie

Jubileumboek 100 jaar G.V. Sportlust-Enschede

Hans Reefman gaat ons jubileumboek maken. Wie er waardevolle momenten heeft vastgelegd of
een mooi verhaal heeft over 100 jaar G.V. Sportlust-Enschede nodigen wij uit om deze te delen op:
jubileumboek@sportlust-enschede.nl
 
 
 

Algemene Ledenvergadering dinsdag 26 februari 2019

Beste leden, ouder(s), verzorger(s),

Het bestuur nodigt al haar leden uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op:
dinsdag 26 februari 2019 om 20.00 uur in Het Diekman aan de J.J. van Deinselaan 22.

Het bestuur hoopt iedereen op deze avond te mogen begroeten.

Agenda ALV 2019 G.V. Sportlust-Enschede
 
 
 

Wedstrijd informatie en deelnemerslijst NTS 5e div 2 februari Enschede

Belangrijke mededeling inzake dans Prismare

Beste ouder/ verzorger,

Op 4 december 2018 hebben wij te horen gekregen dat we per 1 januari 2019 geen gebruik meer kunnen maken van de dansruimte in de Prismare.
We zijn erg blij jullie te kunnen melden dat we na een week van intensief rondbellen en bekijken van locaties voor iedereen een passende ruimte hebben gevonden.

Per 7 januari 2019:

De groepen van de maandag en woensdag verhuizen naar;
Sportzaal Stokhorst
Hoge Boekelerweg 135
Tijden blijven ongewijzigd!

Alle groepen van de vrijdag en zaterdag verhuizen naar;
Sportzaal Dr. Coppesstraat
Dr. Coppesstraat 28C
Tijden blijven ongewijzigd!

Mochten er vragen zijn kunt u contact opnemen met erik.b@sportlust-enschede.nl

Onze excuses voor eventuele overlast, we hebben echter op dit moment geen andere oplossing!
 
 
 

Verkoop USB-sticks Klaverblad Dansshow 2018

Wil jij jezelf zien stralen of nog een keer genieten van de prachtige dansshow die onze dansers afgelopen seizoen hebben gegeven?
Dat kan! Want de USB-sticks van de Klaverblad Dansshow "Rebelle" kunnen volgende week worden gekocht.

Zie de flyer voor meer informatie.

 
 
 

Alle lessen 24 november komen te vervallen

Beste allemaal,

Op 24 november komen alle lessen te vervallen in verband met de pieten dans/gym en Sinterklaasfeest in gymzaal Helmerhoek.
Alle kinderen van 2 & 3 jaar zijn van 9.00 - 10.00 uur van harte welkom op onze pieten dans/gym. Hiervoor is aanmelden niet nodig !!

Vanaf 11.30 tot 13.30 uur zijn alle 4, 5, 6 & 7 jarige kinderen van harte welkom in gymzaal Helmerhoek om samen met Sint en Piet
een gezellig Sinterklaasfeest te vieren. Zorg ervoor dat uw kind vóór 10 november voor het Sinterklaasfeest is aangemeld, want Sint wil graag voor ieder kind een leuk cadeautje meenemen!

Klik hier om aan te melden voor Sinterklaasfeest. (Aanmeldperiode is voorbij)

Graag tot 24 november in gymzaal Helmerhoek.
 
 
 

Sinterklaasfeest!!!

Dansworkshops herfstvakantie

Heb je zin om in de herfstvakantie iets leuks en sportiefs te doen? Dan is dit zeker iets voor jou!!!

In de herfstvakantie tussen 22 t/m 26 oktober 2018 gaat onze dansdocente Daphne een aantal dans workshops geven waaronder Afro dance, HipHop, Contemporary & Heels. De kosten per workshop bedragen € 5,- en moet contant bij aanvang van de workshop worden betaald. Voor tijden en locaties van de workshops verwijs ik graag naar onze flyer.

Zin om mee te doen? Meld je dan aan via daphne@sportlust-enschede.nl en vermeld in de mail je naam, leeftijd en welke workshop(s) je wilt volgen.

Hopelijk zien we jou bij één van onze dans workshops.

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Grote clubactie 2018

Beste G.V. Sportlust leden,

Op zaterdag 15 september is de Grote Clubactie weer gestart!

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de Activiteiten Commissie om leuke evenementen zoals kamp, sinterklaasfeest en peuter- & kleuter uitje te kunnen organiseren en om materialen aan te schaffen. Een verkocht lot brengt € 3,00 op, waarvan € 2,40 voor de vereniging is. De lotenkopers moeten een eenmalige machtiging afgeven zodat je niet met geld over straat hoeft te lopen. Heeft iemand belangstelling voor een SUPER lot à € 150,- dan ontvangen wij graag naam en telefoonnummer zodat wij contact op kunnen nemen en zullen wij hierover meer informatie geven.

Voor iedereen, die meer dan 30 loten verkoopt, hebben we een super leuke prijs! Namelijk een entreekaart voor Krazy Kangaroo! Vraag dus je papa, mama, opa, oma, tante, oom, vrienden en bekenden om een lot van je te kopen. Heb je het boekje vol of kun je geen sponsoren meer vinden, dan mag je het boekje weer inleveren bij je eigen train(st)er. Wil je nog een boekje, dan kun je natuurlijk altijd nog een tweede boekje krijgen.

Lever je boekje(s) in vóór 12 november 2018.

Schrijf je voor- en achternaam duidelijk op je boekje. En let goed op dat de lotenkopers alle gegevens goed invullen, anders telt deze jammer genoeg niet mee!!!

Via facebook (gvsportlust) zullen we regelmatig een tussenstand geven van het aantal verkochte loten.

SUCCES MET DE VERKOOP!

Sportieve groet,
Activiteiten Commissie


 
 
 

Prijs gewonnen grote clubactie kickstart-actie 2018

Door ons in te schrijven voor de Grote Clubactie 2018 maakten we kans om mooie geldprijzen te winnen.

Zie hier.......Een mooie geldprijs van € 300,- gewonnen!!!


 
 
 

Nieuwe indeling gymlessen het Stroink

Beste ouder(s), verzorger(s),

Helaas zijn wij genoodzaakt door ongunstige lesroosters van onze leiding de gymlessen op de dinsdag, locatie het Stroink, anders in te delen.
De betrokkenen hebben inmiddels een mail ontvangen! 

Mocht u geen mail hebben ontvangen of wilt u aanvullende informatie, graag een mail naar :

secretaris@sportlust-enschede.nl

Onze excuses voor het ongemak!
 

Voor de nieuwe gymles indeling het Stroink kunt u het document Indeling gymles Stroink raadplegen.

 
 
 
 

LESWIJZIGING GYM STROINK

Helaas moeten we vanaf morgen (dinsdag 11 september 2018) de gymlessen van 16:00 - 18:00 uur annuleren i.v.m. gebrek aan leiding.
We kunnen het op dit moment helaas niet anders oplossen, onze excuses hiervoor!
 
 
 

DANSLESSEN HELMERHOEK GAAN NIET DOOR

Helaas heeft onze dansdocente Marie-Claire zojuist doorgegeven dat ze morgen (zaterdag 8 september) de danslessen op de Helmerhoek niet kan geven ivm ziekte.
Daardoor zijn wij helaas genoodzaakt om de lessen te annuleren.

Onze excuses hiervoor! Wij hopen de lessen vanaf volgende zaterdag weer te kunnen hervatten.
Zou u hiervoor onze website willen raadplegen?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
 
 
 

Les freerunning maandag 3 september gaat niet door

Door onvoorziene omstandigheden, kunnen we helaas de freerunles van maandag 3 september op de Helmerhoek NIET door laten gaan.
We zijn druk bezig met een oplossing!

Onze excuses voor het ongemak.
 
 
 

Klaverblad Verzekeringen nieuwe campagne gestart

Onze trotse hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen is met een nieuwe campagne gestart. Zo hebben zij de website vernieuwd. Eigentijds en passend bij Klaverblad.
Naast het nieuwe logo, nieuwe kleuren en de totale look & feel heeft ook Maatschappelijk betrokken een prominente rol en plek gekregen op de website.

Na de introductie van het nieuwe logo is Klaverblad begin augustus met de nieuwe campagne gestart.
De eerste nieuwe commercial, welke gaat over de over de uitgebreide Klaverblad Woonverzekeringen, is sinds augustus te zien op televisie en Facebook

De televisiecommercial bekijken?
Televisiecommercial


 
 
 
 
 
 
Benieuwd naar de maatschappelijk betrokkenheid van Klaverblad Verzekeringen?
Maatschappelijk betrokken

 
 
 
 

 
 
 
 
 

Officiële verklaring n.a.v. vertrek hoofdtrainster talentteams dames turnen

Op verzoek van de hoofdtrainster hebben wij haar naam uit de verklaring verwijderd (woensdag 22-08-2018).

Beste leden, ouders, vrijwilligers,

Op dinsdag 31 juli heeft er een persoonlijk gesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van GV Sportlust-Enschede en hoofdtrainster talentteams dames turnen. Door de verschillen van inzicht in het te voeren beleid over de toekomst van GV Sportlust-Enschede, hebben wij als bestuur in dit gesprek met haar een andere functie binnen de vereniging aangeboden. We hebben hoofdtrainster gevraagd de rol als technisch coach te aanvaarden en niet langer een actieve rol in de turnzaal uit te voeren. Gezien de ervaring en expertise die de hoofdtrainster heeft vergaard en met zich meebrengt, was er ons veel aan gelegen haar te behouden voor de vereniging, echter heeft zij aangegeven deze rol niet te willen vervullen. Dit betreuren wij ten zeerste!

Gezien de ontstane hetze tegen onze voorzitter op social media, die ontstaan is door het delen van een éénzijdig verhaal, vinden wij het als bestuur van groot belang te reageren. Wij betreuren het ten zeerste dat de beeldvorming die is ontstaan, onze voorzitter persoonlijk schade berokkend. Wij vinden dit als medebestuursleden zeer ongepast en onverdiend! Dit benadrukt wederom de beperktheid van social media en draagt alleen bij aan wildgroei en stemmingmakerij.

Wij willen ons als bestuur dan ook distantiëren van deze onwaarheden en betrokkenen met klem verzoeken met al hun vragen contact op te nemen met ons, u kunt via mail een afspraak maken met het bestuur (secretaris@sportlust-enschede.nl).

Afsluitend willen wij nogmaals benadrukken, dat deze beslissing is genomen door het voltallige bestuur.

Als er meer duidelijkheid is over de lessen, zullen we onze leden zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen!

Met sportieve groet,

Bestuur GV Sportlust-Enschede.
 
 
 

Kaarten Klaverblad Dansshow

Voor de Klaverblad Dansshow en de Peuter & Kleuter voorstelling zijn nog kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen aan de kassa te verkrijgen op de dag van de voorstelling (zondag 15 juli 2018). 
De kaartverkoop start om 11.00 uur.

 
 
 
 
 
 

** Klaverblad cap ACTIE! **

Aankomende week (wk 27) starten wij met onze Klaverblad cap ACTIE! Alle dansgroepen krijgen een Klaverblad cap tijdens de les uitgereikt. Maak met deze coole Klaverblad cap de leukste, gekste, stoerste foto en zet hem op Facebook of Instagram en maak kans op een prachtige prijs. Tag @GVsportlust en gebruik de hashtags #Klaverbladdansshow #Klaverbladcap. Een onafhankelijke jury gaat uiteindelijk bepalen welke leukste, gekste of stoerste foto gaat winnen. De winnaar wordt tijdens de Klaverblad Dansshow op 15 juli bekend gemaakt.

Veel plezier met het maken van de foto en wie weet ben jij de winnaar van onze eerste Klaverblad cap ACTIE!
 
 
 

     
 
 
 

Zaterdag 30 juni vervallen peuter & kleuter lessen

Beste ouder(s) / verzorger(s),

A.s. zaterdag 30 juni 2018 is het dan eindelijk zover. Het jaarlijkse peuter & kleuter uitje wordt gevierd.
Hierdoor komen de reguliere lessen voor de peuters en kleuters van zowel dans als gym te vervallen.

Graag zien wij alle peuters en kleuters om 9.00 uur bij Avontura.

Tot zaterdag!
 
 

** Voorverkoop kaarten Klaverblad Dansshow **

Zaterdag 30 juni 2018 vindt de voorverkoop van de Klaverblad Dansshow plaats.

Op de volgende 2 locaties zijn kaarten te koop:

van 9.00 - 11.00 uur bij de Prismare (Roomweg 167d)
van 11.30 - 13.00 uur bij de Helmer (Wijkcentrum Helmerhoek)

Hieronder de prijzen per kaart voor de 2 verschillende dansshows

€ 2,50 peuter & kleuter dansshow
€ 3,50 grote dansshow

Zorg dat je er snel bij bent want OP = OP!
 
 

** Wat er mee moet naar de voorstelling **

Als het goed is heeft iedere danser een mail ontvangen met daarin een overzicht van wat er mee moet naar de voorstelling.
Mocht je dit overzicht om wat voor reden dan ook niet hebben ontvangen of misschien per ongeluk hebben weg gegooid......Geen NOOD!

Hieronder een link naar het overzicht waarin duidelijk staat vermeld wat er allemaal mee moet naar de voorstelling.

** Gym Fit 50+ (Ouderen Gym) ** 

Sinds woensdag 23 mei 2018 zijn wij gestart met Gym Fit 50+ (Ouderen Gym) in gymzaal de Helmerhoek.
Een uur lang lekker bewegen met leeftijdsgenoten om fit te worden of te blijven. En dat onder begeleiding van onze gediplomeerde leiding.

Lijkt het u wat om ook deel te nemen aan Gym Fit 50+ of u twijfelt of het echt iets voor u is? Geen enkel probleem.
U kunt eerst 3 gratis proeflessen volgen. Na deze 3 proeflessen hoeft u pas een keuze te maken of u door wilt gaan met Gym Fit 50+.

Momenteel wordt Gym Fit 50+ alleen op de woensdag van 18.00 tot 19.00 uur in de gymzaal de Helmerhoek gegeven.

Klik hier voor het aanvragen van de proeflessen
 

** Notulen Algemene Ledenvergadering 2018 **

De notulen van de Algemene Ledenvergadering 2018 staan op de website.

Deze zijn terug te vinden onder Lidmaatschap --> Documenten.
Klik hier voor inzage van de notulen.
 
 
 

** Lessen Goede Vrijdag en zaterdag 31 maart **

TER INFO:

Op Goede Vrijdag (30 maart) en a.s. zaterdag (31 maart) gaan al onze gymlessen WEL door!
De dansles Prismare gaat NIET door!

** Aan de ouder van peuter & kleutergym **

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Graag willen wij u informeren over een aantal leuke activiteiten en “nieuwe” regels die wij willen hanteren binnen de peuter & kleuter lessen.
Onze lessen zijn erg in trek, gezien de vele nieuwe aanmeldingen die wij krijgen. Om de leiding te helpen bij de organisatie, zodat zij zich kunnen richten
op de inhoud en veiligheid van de lessen, hebben wij besloten u een mail te sturen en de komende weken aanwezig te zijn bij de lessen.
Mocht u vragen hebben dan horen wij dit graag.

Op 26 mei organiseren wij de Nijntje Beweeg Diploma Dag.
I.v.m. de grote aantallen bezoekers afgelopen jaar hebben we besloten om het dit keer in 2 groepen te doen.

  • Groep 1 van 09.00 - 10.30 uur
  • Groep 2 van 10.30 - 12.00 uur

De indeling voor deze dag volgt in april. Zet de datum alvast in uw agenda en neem vooral iedereen mee die voor uw kind belangrijk is.
We gaan er weer een mooi evenement van maken.

Op 30 juni organiseren wij het jaarlijkse peuter & kleuter uitje.
Zet ook deze datum in uw agenda!
Deze zaterdagochtend gaat uw kind niet naar de gymzaal maar naar Avontura!
Alle kinderen mogen komen spelen van 09.00 - 11.00 uur. Na 11.00 uur krijgen ze wat te eten.
Om 11.30 uur is het feest voorbij en gaan de kinderen naar huis.

Nijntje Beweeg Diploma Dag en Peuter & Kleuter uitje zijn voor de kinderen GRATIS.
 
 
Graag willen wij hierbij de “nieuwe” regels aan u communiceren.
 
Kledingvoorschriften voor de kinderen:
Sportkleding aan, zaalschoenen of blote voeten (GEEN sokken of normale kleding) en lange haren vastgebonden.
 
Kijken tijdens de lessen:
Er zijn 3 gratis proeflessen waarbij u mag kijken. Na de 3 proeflessen geen ouders in de zaal.
Bezoekers graag binnen een afgebakende zone blijven, geen buitenschoenen in de zaal.
 
Meedoe lessen: 
De kids vinden het geweldig dat ouders af en toe mee mogen doen, we hebben hiervoor afgesproken dat dat kan bij de laatste les voor de vakantie,
hierbij de data tot aan de zomervakantie 2018, Zet ze in uw agenda! 28 april en 14 juli 2018
 
Eten en drinken:
GEEN eten en drinken in de zaal, m.u.v. van water in een bidon of fles die dicht kan.
Traktaties; I.v.m. allergieën zouden wij het prettig vinden dat u een week voordien even laat weten dat uw kind wil trakteren. Dit om teleurstelling te voorkomen.
A.u.b. geen traktaties nuttigen in de zaal.

** Peuter/kleuterdans gaat niet door wegens ziekte dansdocent Gemima **

Beste ouders van peuter/kleuter gym les 2 en 3,

Afgelopen zaterdag hebben wij helaas de gymlessen moeten afzeggen. Na de eerste les kwamen wij erachter dat er een grote groep mensen uit verschillende landen de gymzaal volledig hadden gehuurd. De zaal is dus dubbel verhuurd door Sportaal. Hier waren wij niet van op de hoogte. Erg vervelend voor ons maar vooral voor de kinderen. Gelukkig hebben we iedereen op tijd kunnen bereiken en hierover kunnen informeren. Eerst zouden 3 maart de gymlessen komen te vervallen i.v.m. de vakantie. Maar wij hebben besloten deze lessen toch door te laten gaan omdat deze afgelopen zaterdag helaas kwamen te vervallen.

Wij zien jullie graag a.s. zaterdag 3 maart dezelfde tijd als altijd!

Bij deze nog een fijne vakantie!

Groetjes,

Kyra, Kyra, Lindi, Asha, Britt, Romy en Janique

** Klaverblad Clubkampioenschappen **

 
 
 
Datum: Zondag 25 maart 2018
Locatie: Sporthal Het Diekman, J.J van Deinselaan 22, Enschede

Doe je mee aan onze gezellige Klaverblad Clubkampioenschappen?

Geef je dan op vóór 25 februari a.s.!

Aanmelden gaat eenvoudig via Aanmelden Klaverblad Clubkampioenschappen.
Na deze datum zal inschrijving niet meer mogelijk zijn.
De deelname is gratis en alle deelnemers zullen een leuke verrassing ontvangen van onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen!

Kledingvoorschriften:

Recreanten:
Meisjes: blauwe “G.V. Sportlust-Enschede” turnpakje (verkrijgbaar via Bestellen turnpakje)
Jongens: blauwe sportbroekje en het witte “G.V. Sportlust-Enschede” shirt (te koop bij Sporthuis ’t Hoen, Kuipersdijk 23, Enschede).

Turnselecties:
Meisjes en jongens dragen de officiële wedstrijdkleding.

Zodra de wedstrijdindeling bekend is, volgt alle benodigde informatie van de wedstrijden, zoals de aanvangstijden.
Houd hiervoor onze website www.sportlust-enschede.nl en onze facebookpagina GV_Sportlust in de gaten.

De entree is gratis voor kinderen t/m 16 jaar, voor volwassenen bedraagt deze € 2,50 pp.

Graag allemaal tot 25 maart!
Dan maken we er met z’n allen een gezellige en sportieve dag van!

HELAAS! DE AANMELDPERIODE IS VERSTREKEN!

 

Uitnodiging en agenda Algemene Ledenvergadering

Het bestuur nodigt al haar leden uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op:
dinsdag 20 februari 2018 om 20.00 uur in Het Diekman aan de J.J. van Deinselaan 22.

Het bestuur hoopt iedereen op deze avond te mogen begroeten.

Agenda Algemene Ledenvergadering 2018 G.V. Sportlust-Enschede

Notulen Algemene Ledenvergadering 2017 G.V. Sportlust-Enschede

 
 
 

NIEUWS

**Alle danslessen Stroinkshuis en Lumen geannuleerd**

I.v.m. het plotselinge vertrek van onze dansdocent Mustafa worden alle danslessen Stroinkshuis en Lumen geannuleerd.
Alle leden zijn hierover reeds per mail geïnformeerd.

Momenteel wordt gezocht naar een nieuwe geschikte dansdocent,
maar gezien het geringe aanbod dansdocenten kan het even duren voordat de juiste kandidaat is gevonden.

Mocht jij toevallig een geschikte dansdocent kennen die interesse heeft of ben jij die geschikte dansdocent
Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar  tc@sportlust-enschede.nl

 
 
 

NIEUWS

** Klaverblad verzekeringen nieuwe hoofd- en kledingsponsor G.V. Sportlust-Enschede **

Tijdens een feestelijke sponsors presentatie met diverse presentaties door de talentteams werden gisteren
de nieuwste sponsors van G.V. Sportlust-Enschede bekendgemaakt.

Daaronder ook de nieuwe hoofd- en kledingsponsor

NIEUWS

Samenwerking De Huifkar & G.V. Sportlust-Enschede

Vanaf 4 oktober 2017 gaan we in samenwerking met de Huifkar sportlessen aanbieden
voor kinderen met een (licht) verstandelijke beperking.

Wij hebben er zin in!