Dansshow 

15 juli 2018

Klik hier voor de foto's van de Klaverblad Dansshow - Rebelle

Voorverkoop kaarten 30 juni 2018

van 9.00 - 11.00 uur Primare - Roomweg 167d
van 11.30 - 13.00 uur de Helmer - Wijkcentrum Helmerhoek

Prijzen per kaart

€ 2,50  peuter- & kleuter dansshow 
€ 3,50  grote dansshow

Locatie
Wilminktheater
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Klik hier voor route

Generale repetitie
Start:  11.00 uur
Einde:  ± 13.00 uur

Peuter & Kleuter Dansshow
Start:  14.00 uur
Einde:  ± 14.30 uur

Dansshow
Start:  16.00 uur
Einde:  ± 18.00 uur

KLAVERBLAD DANSSHOW

Klaverblad Dansshow is een jaarlijks terugkerend evenement waarin de kinderen centraal staan. In deze dansshow kunnen de kinderen laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd en geoefend. Een prachtig schouwspel voor jong en oud.

REBELLE

Elk jaar wordt een verhaal gekozen voor de dansshow. Dit jaar is gekozen voor het verhaal Rebelle. Een verhaal gebaseerd op het sprookje Belle en het Beest.

Er was eens een meisje genaamd Belle. Belle woonde samen met haar moeder in een prachtig dorpje genaamd: Dordogne. In het dorp is ze een beetje een rare snuiter. Niet iedereen in het dorp is zo gesteld op het lezen van boeken. Iedere ochtend loopt Belle door het dorp. Hier doet ze haar boodschappen en gaat ze naar de bibliotheek. Belle houdt vreselijk veel van leren en lezen. Ze houdt van de fantasie achter de boeken. Bij ieder boek dat Belle leest, stelt ze zich een leven voor buiten het dorp. Naast het dorp ligt een eng en donker betoverd bos en achter het bos staat een enorm kasteel. Niemand uit het dorp durft het bos in te gaan en niemand weet wie of wat er in het kasteel woont. Zou Belle de eerste zijn die hier achter komt?