Kamp GV Sportlust

Voor wie? Voor alle jongens en meisjes tussen de 6 en 12 jaar*, die lid zijn van GV Sportlust. *de 6 en 7-jarigen zijn welkom op zaterdag van 10.00 uur tot ca 21.30 uur om een idee te krijgen van een kamp. De 8-jarigen mogen kiezen; het gehele weekend blijven of alleen de zaterdag komen.

Wanneer: 12 mei tm 14 mei 2017

Waar: Kampeerboerderij de Langenberg Enterveenweg 10 in Rijssen  (www.delangenberg.nl)

Vervoer: Wij vragen ouders de kinderen vrijdags om 18.30 uur bij de kampeerboerderij af te zetten en zondags om 13.00 uur op te halen. Indien u niet in de gelegenheid bent om uw kind zelf te brengen en/of te halen, dan dient u dit onderling met andere leden te regelen.

Aanmelden: via onze nieuwe website: www.sportlust-enschede.nl. (tab nieuws)

Kosten: De kosten zijn € 40,- per kind, incl reisverzekering. Dit bedrag kunt u in 1 of 2 termijnen voldoen. De eerste betaling dient u te doen bij aanmelding voor 1 april 2017. Indien u in 2 termijnen wilt betalen, dient de tweede betaling voor 1 mei 2017 bij ons binnen te zijn. De eigen bijdrage voor de leden, die alleen op zaterdag komen, bedraagt € 12,50.

Het bedrag kunt u overmaken op onze bankrekening NL85INGB0007563132 tnv GV Sportlust Enschede. Wilt u in de omschrijving de volledige naam van uw kind(eren), naam train(st)er en trainingsdag vermelden.

Let op: Er kunnen maximaal 70 leden mee op kamp. Zit het kamp vol, dan kom je op een wachtlijst. Ook voor de zaterdag zal er een maximum aantal deelnemers gelden. Wij zullen een bevestiging van deelname aan het kamp sturen en uiteraard is deze definitief nadat de eigen bijdrage is ontvangen.

 

We zien jullie graag op het kamp!

Groetjes,

Activiteiten Commissie