7e Enschedese Gymnastiek- Kampioenschappen

                 

Op 24 juni 2017 worden voor de 7e keer de Gymnastiek Kampioenschappen van Enschede georganiseerd en jij bent toch zeker wel (weer) van de partij?Op deze dag kunnen alle jongens en meisjes uit Enschede die geboren zijn in 2011 of eerder het tegen elkaar opnemen. Als je dit jaar dus 6 jaar wordt of ouder bent, mag je meedoen. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën en niveaus zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen.

Het belooft wederom een hele leuke dag te worden. Dit jaar zal deze wedstrijd plaatsvinden in Sporthal Het Diekman te Enschede. Een grote zaal, dus veel ruimte voor publiek. Neem dus al je fans mee deze dag! Om deze dag mogelijk te maken, vragen we aan alle toeschouwers van 12 jaar en ouder een entreeprijs van € 2,00.

Wat: Enschedese Gymnastiek Kampioenschappen

Waar: Sporthal Het Diekman

Wanneer: 24 juni 2016

Voor wie: alle jongens en meisjes geboren in 2011 of eerder

Inschrijfkosten: Geen!

Kleding: Clubpakje recreatie is verplicht te dragen tijdens wedstrijden. Deze is te bestellen via onze website.

Omdat er natuurlijk niets leuker is dan de geleerde oefeningen te laten zien op een wedstrijd, wil jij natuurlijk meedoen! Hiervoor hoef je je alleen maar op te geven via onze website www.sportlust-enschede.nl. Doe dit wel uiterlijk voor 12 mei as. Inschrijvingen na deze datum kunnen niet meer in behandeling worden genomen. Als alle inschrijvingen zijn verwerkt, laten we zo snel mogelijk weten hoe laat jouw wedstrijd begint.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 24 juni in de Diekmanhal!

Turngroetjes van de leiding en besturen van,

GVV Lonneker, Hercules Hebe, Sparta Wilhelmina, G.V. Sportlust en G.V. Unisson, Wik, Avanti Wilskracht